ХОРИЗОНТАЛНИ СИСТЕМИ

Altiline

В съответствие с EN 795 Клас C

Система за защита от падане Altiline е идеална за работа на височина по равни повърхности. Тя позволява непрекъснато движение без ограничения и без нужда от откачане/закачане, когато се преминава през междинни анкери. Карабинер дава възможност за закачане/откачане от системата във всяка точка от нея. Благодарение на своя външен вид, системата Altiline лесно се интегрира в различни архитектурни решения. Тя може да има висока степен на сложност и инсталирането и се диктува от формата на строежа. Всяка система има интегрирани индикатори срещу падане, а компонентите и от неръждаема стомана предлагат високо ниво на устойчивост на корозия.

Altirail

В съответствие с EN 795 Клас D

Система за защита от падане Аltirail  гарантира непрекъснато хоризонтално преместване. Тя е снабдена с ролки за плавно движение, независимо от положението, в което се използва. Системата е сертифицирана за разстояния между опорите до 6 метра и е в състояние да поддържа до шест човека едновременно. Инсталация може да бъде направено в сложни конфигурации и за разлика от обикновените кабелни системи, Altirail намалява разстоянието в свободно падане, поради изключителната си стабилност.

Batiline

В съответствие с EN 795 Клас C

Система за защита от падане Batyline позволява непрекъснато движение чрез междинни анкери без прекъсване и ограничения, с един прост карабинер. Различните възможности на цвят и място й позволят да се интегрира добре в различни архитектурни решения. Системата има интегрирани индикатори срещу падане и опъване, а всичките и компоненти са произведени от неръждаема стомана за много добра устойчивост на корозия.