КОЛЕКТИВНА ЗАЩИТА

Свободно стоящ парапет ALTILISSE AP

В съответствие с NF E85-015 и NF EN ISO 14122-3.

Системата от парапети ALTILISSE AP се монтира на покрива без необходимост от пробиване или сваляне на капака. Стабилността на системата се осигурява от противотежести, оборудвани с ергономична дръжка. Системата може да се управлява от един човек. Използваният материал е алуминий, давайки много добра устойчивост на корозия и ниско тегло. Свободно стоящият на покрива парапет ALTILISSE AP позволява циркулация на водата, като същевременно защитава изолационната мембрана. Системата от парапети ALTILISSE AP може да бъде персонализирана, както по отношение на форма, така и по цвят, за безупречно интегриране в архитектурата на сградата.

Система за вече съществуващ парапет

В съответствие с NF E85-015 и NF EN ISO 14122-3.

Тази система е съвместима с всички покриви с парапет и се монтира чрез гениална монтажна система, патентована от VERTIC. Това позволява закрепване както срещу, така и над съществуващия парапет, в зависимост от условията. Материалът, използван за направата е алуминий, за ниско тегло и устойчивост на корозия. Системата може да бъде персонализирана, както по отношение на форма, така и по цвят, за безупречно интегриране в архитектурата на сградата.

Парапет ALTILISSE BA

В съответствие с NF E85-015 и NF EN ISO 14122-3.

Системата от парапети ALTILISSE BA е съвместима с всички системи за покривни плочи  или сандвич панели, в съответствие с DTU 40.35. Минимална дебелина на горната плоча е 0,63 см. Монтира се чрез гениална монтажна система, патентована от VERTIC. Хидроизолацията се осигурява от EPDM аксесоари, които обхващат уплътненията. Материалът, използван за направата е алуминий, за ниско тегло и устойчивост на корозия. Системата може да бъде персонализирана, както по отношение на форма, така и по цвят, за безупречно интегриране в архитектурата на сградата.

Подвижен (сгъващ се) парапет ALTILISSE

В съответствие с NF E85-015 и NF EN ISO 14122-3

ALTILISSE е сгъваем парапет, койтоможе да се сгъне в периодите, когато не е в употреба. Сгъването може да се направи от един човек. За фиксиране, могат да бъдат използвани някои от системите, посочени в другите видове парапети. Алуминиевата конструкция дава ниско тегло и отлична устойчивост на корозия.